Scroll to top
Get In Touch
United Kingdom
Greece
Work Inquiries
info@hashtagbrandup.gr
Κινητό Ελλάδας: 6987 566 240

Joint Ventures: #Brandup.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ JOINT VENTURES by #BRANDUP

Αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε όλες τις υπηρεσίες ώστε να έχει η επιχείρησή σας μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική στρατηγική και παρουσία στο internet και εκτός. Αμειβόμαστε με βάση την αποτελεσματικότητά μας. Διαβάστε αναλυτικά!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Ολοκληρωμένη επιχειρηματική στρατηγική

Σχεδιάζουμε για εσάς ένα αναλυτικό επιχειρηματικό πλάνο που θα πάει την επιχείρηση σας στο επόμενο επίπεδο. Σας το παραδίδουμε με βήμα προς βήμα την κάθε ενέργεια του.

INTEGRATED MARKETING

Στρατηγική μάρκετινγκ και πωλήσεων

Ολοκληρωμένο πλάνο μάρκετινγκ και αύξησης των πωλήσεων. Σας το παραδίδουμε επίσης με βήμα προς βήμα προσέγγιση κάθε ενέργειας και με τις καθημερινές ρουτίνες τους.

BRANDING

Νέα εταιρική ταυτότητα (λογότυπο, σήμανση, ετικέτες προϊόντων κτλ)

Όπου χρειαστεί επανασχεδιάζουμε την εικόνα σας σε όλα τα επίπεδα.

DESIGN

Νέο eshop / website

Ή ανανέωση του παλιού σας με σύγχρονο design και νέες τεχνολογίες πωλήσεων: Αναπτύσσουμε ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα / website ή βελτιώνουμε το παλιό σας προσθέτοντας όλες τις νέες τεχνολογίες. Είτε πουλάτε στον καταναλωτή είτε σε άλλες επιχειρήσεις.

SOCIAL MEDIA SHOPPING

Δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων πάνω στο Facebook και το Instagram

Έτσι ώστε εκτός τους πελάτες σας να βρεθείτε αυτόματα μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων άλλων υποψηφίων πελατών.

MOBILE APPS

Εφαρμογές για κινητά IOS & Android

Μεταφέρουμε την επιχείρησή σας σε εφαρμογές που θα σας φέρουν μόνιμα στα κινητά τηλέφωνα των πελατών ή υποψηφίων πελατών σας.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Προβολή στα κοινωνικά δίκτυα

Βήμα προς βήμα καμπάνιες στα κοινωνικά δίκτυα (social media / facebook, instagram κτλ) με μετρήσιμους στόχους και προϋπολογισμένη αποδοτικότητα.

VIRAL MARKETING

Give aways, ομάδες επιρροής κ.α.

Καμπάνιες αύξησης πωλήσεων με όλες τι νέες τακτικές / influencers, give away, coupons κ.α.).

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Νέα προϊόντα και υπηρεσίες

Σχεδιασμός ή επιλογή ή και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών για την επιχείρησή σας

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Angel Investors, Venture Capitals and Crowdfunding

Θα χρειαστεί χρηματοδότηση; Μέσα από διεθνείς συνεργασίες η #Brandup αναλαμβάνει την συμβουλευτική αλλά και την υλοποίηση έργων επικοινωνίας για χρηματοδότηση. Μέσα από άμεσες επαφές ή / και καμπάνιες χρηματοδότησης. Και αυτή η υπηρεσία συμπεριλαμβάνεται στο #Brandup Joint Ventures.

ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Σύσταση εταιρίας στην Μεγ. Βρετανία

Πάμε την επιχείρησή σας στην Ευρώπη με την δημιουργία νέας εταιρίας στην Μεγάλη Βρετανία, με όλα τα οφέλη όπως:

Μηδενικές εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία. 19% φορολογία. Πρώτη απόδοση εταιρικού φόρου μετά από 21 μήνες. Σχεδόν 10.000 € αφορολόγητο για κάθε διευθυντή (ιδιοκτήτη δηλωμένο και ως διευθυντή) της εταιρίας. Τιμολόγια χωρίς ΦΠΑ για τις συναλλαγές εκτός Μεγ. Βρετανίας. Καθόλου απόδοση ΦΠΑ ως τα πρώτα περίπου 100.000 €. Χωρίς τέλη, έκτακτους φόρους κτλ. Χωρίς προκαταβολή φόρου. Σύσταση εταιρίας με 1,5 € ως κεφάλαιο. Εύκολη και άμεση ηλεκτρονική τιμολόγηση. Τραπεζικός λογαριασμός Μεγάλης Βρετανίας μακριά από αδιάκριτα χέρια και μάτια. Επιχειρηματικό προφίλ με παγκόσμιο κύρος που βελτιώνει τις πωλήσεις σε διεθνές επίπεδο, κ.α.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Τα βήματα για την συνεργασία

Βήμα 1o

Αξιολόγηση της σημερινής κατάστασης

Η #Brandup κάνει μια σε βάθος έρευνα για την αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε, το ανταγωνισμό, τις επικρατούσες συνθήκες και στρατηγικές και σας παραδίδει ένα πλήρες report μαζί με το εκτελεστικό πλάνο. Τις ενέργειες δηλαδή που θα πρέπει να ακολουθηθούν ώστε η επιχείρησή σας να πάει από το Α σημείο, στο Β, στο Γ κ.τ.λ.

Βήμα 2o

Κοστολόγηση των απαιτούμενων ενεργειών και υπηρεσίων

Το δεύτερο βήμα είναι η κοστολόγηση όλων των απαιτούμενων ενεργειών και υπηρεσιών που θα χρειαστούν για να επιτευχθούν οι στόχοι που θα ορίσει η επιχείρηση σας ώστε να πάει από το Α σημείο, στο Β, το Γ κτλ.

Τα δύο πρώτα βήματα, σας παραδίδονται εγγράφως και αν δεν επιθυμείτε μια συνεργασία μαζί μας, μπορείτε να τα υλοποιήσετε αυτόνομα ή με άλλο συνεργάτη.

Βήμα 3o

Η πρόταση συνεργασίας

Η #Brandup, εμείς, σας κάνουμε μια συγκεκριμένη, σαφή και χρονικά προσδιορισμένη πρόταση συνεργασίας για την υλοποίηση του πλάνου ανάπτυξης της επιχείρησή σας. Π.χ.

``Για να υλοποιήσουμε το παραπάνω πλάνο που έχει κοστολογηθεί στα π.χ. 1.000 € και περιλαμβάνει τα Α, Β, Γ κτλ , σας προτείνουμε να λαμβάνουμε ένα Χ ποσοστό από τις πωλήσεις του eshop σας για την Ψ χρονική περίοδο.``

Η παραπάνω πρόταση συνεργασίας είναι ενδεικτική. Για κάθε επιχείρηση η πρόταση συνεργασίας θα είναι με βάση τις δυνατότητές της και την παρουσία της εκτός και κυρίως εντός internet.

Σημαντική σημείωση: Η συμφωνία μας, αφορά τις δικές μας υπηρεσίες και μόνο. Δεν συμπεριλαμβάνει π.χ. το μηνιαίο κόστος του λογιστή στην Αγγλία (ενδεικτικά 90 € για μια ΕΠΕ).

Βήμα 4o

H σύμβαση συνεργασίας

Μεταξύ των δύο επιχειρήσεων, εμάς και εσάς, θα υπογραφεί μια σύμβαση ανάθεσης έργου με σαφέστατο προσδιορισμό των υποχρεώσεων και των δυο μερών. Θα περιλαμβάνει αναλυτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τον χρόνο εκτέλεσης αυτών, τις προβλεπόμενες αμοιβές, τον τρόπο που αυτές θα προκύψουν και ότι άλλο κριθεί ως απαραίτητο να υπάρχει εντός της σύμβασης.

Συνεργασία

Εν κατακλείδι

Αναλαμβάνουμε την βελτιστοποίηση της παρουσίας της επιχείρησή σας στο internet ή τον μετασχηματισμό της και σε διαδικτυακή επιχείριση, το branding / rebranding της, τον σχεδιασμό και την υλοποίησης του eBusiness Plan και του eMarketing Plan της - βοηθάμε σε θέματα χρηματοδότησης μέσα από στοχευμένες ενέργειες, και αμειβόμαστε με βάση την αποτελεσματικότητά μας.

Το μοντέλο μέτρησης της αποτελεσματικότητας ορίζεται από κοινού, μεταξύ της #Brandup και της επιχείρησή σας, ανάλογα με την παρούσα κατάσταση, τους στόχους και τις δυνατότητες της επιχείρησης σας.

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ JOINT VENTURE ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ.

Δέσμευσε την θέση σου σήμερα με την συμβολική πληρωμή των 200 € του Πλήρες Αναλυτικού Report των βημάτων 1 & 2

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ;

Αρχικά για να είμαστε σίγουροι ότι θέλετε μια σοβαρή συνεργασία και όχι να λάβετε δωρεάν την έρευνα και ανάλυση των βημάτων 1 & 2. Η Έρευνα & Ανάλυση των βημάτων 1 & 2 στην ουσία είναι μια παρεχόμενη υπηρεσία αξίας άνω των 2.000 €,  την οποία θα λάβετε και μπορείτε να την υλοποιήσετε είτε αυτόνομα ή με άλλο συνεργάτη. Μόνο οι πληροφορίες και οι σύνδεσμοι για να υλοποιήσετε ακόμα και μόνος σας σχεδόν όλα τα βήματα μέχρι και σύσταση εταιρίας στην μεγάλη Βρετανία αξίζουν πολλά περισσότερα χρήματα. Τα 200 € είναι ένα απόλυτα συμβολικό τίμημα και αν συνεργαστούμε θα αφαιρεθεί από το κόστος της  συμφωνίας μας. Απλά και ξεκάθαρα.